
Всякі-різні рулети та м’ясні буханки – дуже зручна їжа в плані приготування. Тому що після підготовки продуктів вам уже не треба стояти над стравою, як при готуванні чогось, що вимагає поетапного додавання інгредієнтів. Поставив – і забув. І готується відразу кілька порцій;-)
У блозі вже є один рулет з курки з печінкою. Сьогоднішній рецепт відрізняється тим, що тут використовується курячий фарш. На мій погляд, він готується простіше.
Інгредієнти на 6 порцій:
- 1 кг курячого фаршу (суміш темного і білого м’яса – м’якоть з 1 курки вагою близько 1,8 кг)
- 1 ст.л. зернистої гірчиці
- невеликий пучок петрушки
- 4 ст.л. панірувальних сухарів
- 2 зубчики часнику
- 1 ст.л. вустерширського соусу
- сіль і перець за смаком
- 150 г курячої печінки
Приготування рулету:
Фарш змішуємо з гірчицею, сухарями, нарубленою петрушкою, натертим часником, вустерширським соусом, сіллю і перцем.
Печінку зачищаємо від плівок.
Фарш укладаємо у формі прямокутника на подвійний лист фольги. У центр кладемо печінку. Солимо і перчимо.
Завертаємо так, щоб печінка виявилася всередині.
Загортаємо у фольгу у формі циліндра, краї загортаємо за принципом цукеркової обгортки. Кладемо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо до готовності, близько 40-45 хвилин.
Готовому рулету даємо постояти при кімнатній температурі 10 хвилин, потім знімаємо фольгу, нарізаємо і подаємо.
Смачного!
Leave a Reply