Рубаний рулет з курки з печінкою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Всякі-різні рулети та м’ясні буханки – дуже зручна їжа в плані приготування. Тому що після підготовки продуктів вам уже не треба стояти над стравою, як при готуванні чогось, що вимагає поетапного додавання інгредієнтів. Поставив – і забув. І готується відразу кілька порцій;-)

У блозі вже є один рулет з курки з печінкою. Сьогоднішній рецепт відрізняється тим, що тут використовується курячий фарш. На мій погляд, він готується простіше.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 1 кг курячого фаршу (суміш темного і білого м’яса – м’якоть з 1 курки вагою близько 1,8 кг)
  • 1 ст.л. зернистої гірчиці
  • невеликий пучок петрушки
  • 4 ст.л. панірувальних сухарів
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст.л. вустерширського соусу
  • сіль і перець за смаком
  • 150 г курячої печінки

kuriny-rulet-s-pecheniu-1

Приготування рулету:

Фарш змішуємо з гірчицею, сухарями, нарубленою петрушкою, натертим часником, вустерширським соусом, сіллю і перцем.

kuriny-rulet-s-pecheniu-2

Печінку зачищаємо від плівок.

Фарш укладаємо у формі прямокутника на подвійний лист фольги. У центр кладемо печінку. Солимо і перчимо.

kuriny-rulet-s-pecheniu-3

Завертаємо так, щоб печінка виявилася всередині.

kuriny-rulet-s-pecheniu-4

Загортаємо у фольгу у формі циліндра, краї загортаємо за принципом цукеркової обгортки. Кладемо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо до готовності, близько 40-45 хвилин.

Готовому рулету даємо постояти при кімнатній температурі 10 хвилин, потім знімаємо фольгу, нарізаємо і подаємо.

kuriny-rulet-s-pecheniu

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.