Рубані рулетики з в’яленими томатами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Можна сказати, що я принесла вам рецепт ковбасок без оболонки. Вигадливих таких ковбасок з додатковою смачною начинкою. За великим рахунком, ви можете брати будь який ковбасний фарш і готувати способом, описаним в цьому рецепті.
Для приготування начинки в зв’язці з томатами я використовувала мигдаль (у мене на фото він ще й чищений, але нехай вас це не бентежить). Ви можете поекспериментувати і замінити його очищеною фісташкою, фундуком або навіть кешью. Ну або взяти горіховий мікс.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 700 г свинячого фаршу
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів
  • 2 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • 100 г мигдалю
  • 100 г в’ялених томатів

rublenye-ruletiki-s-vyalenymi-tomatami-1

Приготування:

Фарш змішуємо з яйцем, панірувальними сухарями, натертим зубчиком часнику і сіллю за смаком.

rublenye-ruletiki-s-vyalenymi-tomatami-3

Для начинки помідори перебиваємо блендером з горіхами і другим зубчиком часнику.

rublenye-ruletiki-s-vyalenymi-tomatami-2

Фарш ділимо на 8 частин. Кожну кладемо на лист фольги у вигляді прямокутника завтовшки близько 4 мм. Поверх викладаємо начинку і розподіляємо рівномірно, залишаючи вільним 2-3 см у однієї сторони прямокутника.

rublenye-ruletiki-s-vyalenymi-tomatami-4

Звертаємо в рулетик за допомогою фольги (піднімаємо ближній до себе край і скочуємо).

rublenye-ruletiki-s-vyalenymi-tomatami-5

Загортаємо фольгу, торці закручуємо за принципом цукеркової обгортки. Кладемо на деко і запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин. Потім виймаємо, розгортаємо. При бажанні швидко обпалюємо на сковороді, щоб надати красиву скориночку.

Подаємо (у мене на гарнір – картопляні крокети з сиром, рецепт буде пізніше).

rublenye-ruletiki-s-vyalenymi-tomatami1

Смачного!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.