Рулетики зі свинини

» » Рулетики зі свинини
Рулетики зі свинини

М’ясні страви неодмінно будуть присутні на новорічному столі, навіть не дивлячись на те, що символ наступаючого року Коза – вегетаріанка, але більшість людей все ж їдять м’ясо і від цього нікуди не дінешся. Саме тому ми продовжуємо поповнювати вашу скарбничку кулінарних записів і пропонуємо на ваш розгляд рулетики зі свинини з сирною начинкою.
Шинка і сир, які входять до складу м’ясних рулетиків зі свинини роблять їх дуже соковитими і надають особливий аромат. В якості начинки також можна використовувати гриби, різноманітні овочі, горіхи, чорнослив або інші сухофрукти, а також ананас, який чудово гармоніює зі свининою. Якщо ви віддаєте перевагу курці, тоді приготуйте курячі рулетики з начинкою з сиру, повірте буде також смачно, але калорій в даному блюді буде значно менше. І так, приступимо.
Для того щоб приготувати рулетики зі свинини вам потрібні наступні інгредієнти:

  • свиняча вирізка – 0,5 кг.,
  • шинка – 250 грам,
  • сир твердих сортів – 150 грам,
  • чорний мелений перець і сіль за смаком,
  • оливкова олія – 4 ст. ложки,
  • зелена цибуля – 1 пучок.

Рецепт приготування рулетиків зі свинини в духовці
Свинячу вирізку нарізаємо тонкими пластиками. Потім накриваємо кожен шматок м’яса харчовою плівкою і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка.
Твердий сир натираємо на середній тертці. Зелену цибулю промиваємо і після рубаємо дрібно.
У глибоку миску перекладаємо натертий на тертці сир, нарізану цибулю, ароматні спеції, сіль, все перемішуємо.
Потім викладаємо відбитий шматок м’яса на обробну дошку, зверху кладемо тонкий кружечок шинки, а поверх шиночки викладаємо 1 – 2 столові ложки начинки з сиру і зеленої цибулі.
Рулетики зі свинини
Акуратно загортаємо шматок м’яса в рулетик і щільно складаємо в глибокий лист. Зверху деко потрібно накрити листом фольги і щільно закріпити по краях.
Зверху рулетики потрібно скропити оливковою олією і відправити деко в духовку, яку потрібно розігріти до температури 200 ° градусів, запікаємо блюдо 20 хвилин.
Через 20 хвилин знімаємо фольгу і відправляємо деко з рулетиками в духовку ще на 15 – 20 хвилин, при цьому зменшуємо температуру до 180 ° градусів.
Готові рулетики подаємо на порційних тарілках або на великому красивому блюді. Овочевий гарнір до цього блюда буде як не можна до речі.
Рулетики зі свинини
Смачного!

Рулетики зі свинини обновлено: Лютий 4, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика