Свинина «Гармошка»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свинина «Гармошка» 10

Інгредієнти

  • 1 кг свинини (краще всього корейки)
  • 400 г сиру
  • 600 г помідорів
  • 6-8 зубчиків часнику
  • сіль
  • перець

473_0100299np_3004_b
ПриготуванняДуже смачне, ніжне, соковите, ароматне м’ясо!
В якості прошарку також можна використовувати скибочки грибів, ананасів або чорнослив.
Експериментуйте!
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

473_02299np_3035_b
Помідори нарізати кружечками.
473_03299np_3047_b


Сир нарізати пластинками.
473_04299np_3062_b
Часник нарізати пластинками.
473_05299np_3071_b
У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця), товщиною близько 1 см.
473_06299np_3083_b
Свинину посолити, поперчити (у надрізах теж).
473_07299np_3112_b
У надрізи покласти сир, помідор, часник.
473_08299np_3137_b
Загорнути свинину у фольгу.
473_0922qsh_3154_b
Викласти на деко, ставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі нарізати пластиками.
473_0166317_3234_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.