
Дуже смачна страва!
Підійде і для святкового столу, і для сімейної вечері.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
На гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
- 500 г свинини
- 300 г грибів
- 500 мл вершків (10-20%)
- 200 г сиру
- 2 ст.л. сушених трав (наприклад, базилік, орегано)
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Свинину нарізати невеликими шматочками.
Гриби почистити, нарізати невеликими шматочками.
Сир натерти на дрібній тертці.

На рослинному маслі посмажити свинину (смажити близько 30 хвилин).

Додати гриби, посолити, поперчити, смажити близько 10 хвилин.

Додати вершки, тушкувати близько 10 хвилин.

Додати трави.

Додати сир.

Перемішати, прибрати з вогню.
Смачного!
Leave a Reply