
Смачне, соковите м’ясо.
Сміливо можна готувати на святковий стіл.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
На гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
- 500 г філе свинини
- 300 мл вершків (10-15%)
- 250 г помідорів чері
- 150 г сиру
- 1 ч.л. сушених трав (майоран, орегано, базилік)
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Черрі розрізати на дві частини.
Сир натерти на дрібній тертці.
На рослинній олії обсмажити свинину з одного боку.

Перевернути, обсмажити з іншого боку.

Викласти свинину у форму для запікання.

Посолити, поперчити.

Посипати сушеними травами.

На свинину викласти черрі.

Додати вершки.

Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.



Смачного!
Leave a Reply