Свинина з чорносливом

» » Свинина з чорносливом
Свинина з чорносливом

Святковий стіл ми не мислимо без м’ясних страв і для того щоб приготувати смачне м’ясне блюдо вам не потрібно мати особливі навички , важливо купити свіже м’ясо і присмачити його невеликою кількістю чорносливу , що зробить м’ясо соковитим і дуже ароматним. Свинина з чорносливом це напевно сама безпрограшна закуска для будь-якого заходу . Для маринування м’яса в рецепті використовується гірчиця і майонез , ці інгредієнти зроблять м’ясо ніжним , після приготування воно буде танути в роті.

Для того щоб приготувати свинину з чорносливом вам буде потрібно :

  • свинина (м’якоть) – 2 кг. ,
  • чорнослив ( сушений) – 300 грам ,
  • гірчиця (готова ) – 4 ст. ложки ,
  • майонез – 2 ст. ложки ,
  • сіль і перець чорний мелений за смаком ,
  • часник – 1 головка (велика) .

Як правильно приготувати свинину з чорносливом

Для початку приготуємо маринад , для цього в глибокій чашці змішуємо готову гірчицю (можна використовувати Дижонску , так м’ясо вийти пікантним ) і майонез. Очищаємо зубчики часнику і видавлюємо їх через чеснокодавку , потім змішуємо з майонезом і гірчицею. Маринад готовий.

Потім починаємо займатися м’ясом. Його потрібно ретельно промити під струменем холодної води і потім обсушити. Після відправляємо в морозилку на 1 год , з підмерзлим м’ясом працювати набагато простіше.

Підморожене м’ясо розрізаємо на пластики (шириною близько 1 см.) , але дорізала не до кінця , щоб вийшла така собі «гармошка ».

потім м’ясо перекладаємо на рукав для запікання і рясно обмащуємо раніше приготовленим маринадом.

Потім потрібно промити чорнослив і розкласти його між скибочками м’яса.

Потім закриваємо рукав і залишаємо в такому вигляді маринуватися м’ясо , в кращому разі на ніч , мінімум години на три.

Потім м’ясо витягуємо з пакета і загортаємо його в кілька шарів фольги. Перекладаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 ° градусів духовку на 1,5 – 2 години. Потім зменшуємо вогонь і розгортаємо фольгу і залишаємо м’ясо в духовці ще хвилин на 20 – 30 для рум’янцю.

Готове м’ясо з чорносливом нарізати скибочками і подати на стіл прикрасивши зеленню і овочами.

Свинина з чорносливом

Приємного апетиту!

Свинина з чорносливом обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика