Свинина з яблучним соусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свинина с яблочным соусом 1

Сьогодні вирішила порадувати свого чоловіка чимось м’ясним і незвичайним. Думалала \ – думала і знайшла в одному з журналів рецептик. Ну як рецептик, короткий опис страви, буквально 2-3 пропозиції. Назва цікава, цим мене і зачепила «стейк з яблучним соусом»

Інгредієнти

  • свинина
  • лимон 1 шт.
  • кориця 1 шт.
  • вино білн сухе 150 г
  • цукор 1 ч. ложка
  • перець чорний мелений
  • яблука 4 шт.

6a66d5Я ніколи раніше не пробувала , не готувала і навіть не бачила як готують стейк . М’яса свинини мала невеликий шматок , на фарш мало і для рулету також . Тому я його уважно вивчила на предмет волокон , і порізала рівно на 6 шматочків.
Як я згадувала вже раніше , ну не бачила я цього стейка в очі , тому нарізала тонко , тому стейком таке блюдо назвати не можна , тому я обізвала його просто « Свинина з яблучним соусом »
Для початок м’ясо нарізане поперек волокон трохи відбити , посолити і поперчити. Яблука порізати дольками , видалити серединки і скропити лимонним соком. Я шматочки яблук виклала на м’ясо і залишила так на годину (я не знаю це щось дає чи ні , але так було написано , тому за що купила , за те й продаю )
Шматки м’яса обсмажити на олії з обох боків до золотистої скоринки .
Тим часом у каструлі змішати цукор яблука корицю і вино і готувати 3-4 хв. (аромат , скажу я вам просто казковий )
Готове м’ясо викласти у форму застелену фольгою , полити соусом і загорнути фольгою. Дати постояти 3-5 хв. І можна подавати. Зізнаюся , у мене тушкувалась картоплю в духовці я ще на 2-3 хв поставила м’ясо туди .
я не пробувала , але чоловікові і мамі сподобалося.

37d9ce_780x

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!