Свинина на грилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свинина на гриле

Поїздка за місто – це завжди смачні страви , приготовані на грилі або на багатті. Одним з варіантів може стати свинина на грилі , втім , приготувати її можна і вдома , якщо ваша духова шафа або мікрохвильова піч мають функцію « гриль». Ця страва відрізняється дивовижним ароматом , ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом.

Для приготування свинини на грилі нам знадобиться:

  • свинина (найкраще шийна частина)
  • прованські трави
  • перець чорний
  • часник
  • зелень ( кріп , кінза , петрушка)
  • сіль

Спосіб приготування свинини на грилі:
Свинину потрібно промити й нарізати тонкими порційними скибочками. Спочатку м’ясо посипаємо травами , і залишаємо на 2-3 години маринуватися.

Потім викладаємо на гриль , і обсмажуємо повністю , до готовності. Солити при цьому не потрібно , ми поступимо більш оригінально : поріжемо дрібно зелень , змішаємо з перцем , сіллю і часником в каструльці , закриємо кришкою. Коли суміш дасть стік , натремо нею готову свинину і дамо полежати пару хвилин – ви отримаєте непередаваний аромат і смак.

48_19_10_2011_2306

Приємного апетиту!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.