
Поїздка за місто – це завжди смачні страви , приготовані на грилі або на багатті. Одним з варіантів може стати свинина на грилі , втім , приготувати її можна і вдома , якщо ваша духова шафа або мікрохвильова піч мають функцію « гриль». Ця страва відрізняється дивовижним ароматом , ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом.
Для приготування свинини на грилі нам знадобиться:
- свинина (найкраще шийна частина)
- прованські трави
- перець чорний
- часник
- зелень ( кріп , кінза , петрушка)
- сіль
Спосіб приготування свинини на грилі:
Свинину потрібно промити й нарізати тонкими порційними скибочками. Спочатку м’ясо посипаємо травами , і залишаємо на 2-3 години маринуватися.
Потім викладаємо на гриль , і обсмажуємо повністю , до готовності. Солити при цьому не потрібно , ми поступимо більш оригінально : поріжемо дрібно зелень , змішаємо з перцем , сіллю і часником в каструльці , закриємо кришкою. Коли суміш дасть стік , натремо нею готову свинину і дамо полежати пару хвилин – ви отримаєте непередаваний аромат і смак.
Приємного апетиту!
Leave a Reply