
Інгредієнти:
- 500 г свинини плече або шия *
- 1 столову ложку борошна
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1 і 1/ 2 склянки бульйону
- 3 /4 чашки сидру ( яблучного ) **
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 чайна ложка сушеного чебрецю
- сіль і мелений чорний перець
- Додатково: 4 столові ложки яблучного бренді ***
і :
- 2 кислих і твердих яблук , червонувато -коричневий , антонівка
- 1 столова ложка цукру
- 1 столова ложка вершкового масла
приготування:
Наріжте м’ясо приблизно 1,5 см шматочки , посипати борошном і обсмажити на 1 і 1/ 2 столові ложки олії , посолити наприкінці .
У той же час , варити бульйон в каструлі з сидром , додати м’ясо і варити на слабкому вогні.
Обсмажене м’ясо витріть насухо папером або серветкою , залити 1/ 2 столові ложки олії , обсмажити цибулю , наприкінці додати часник і злегка підсмажити його .
Налийте кальвадос , якщо ми використовуємо його і скоротити його наполовину . Налити вміст каструлі в каструлю з м’ясом.
Приправити свіжомеленим перець , чебрецем , довести до кипіння. Готуйте , накривши кришкою близько 1 1/ 2 години або поки м’ясо не стане м’яким. У той же час , перевірте на смак.
Чистимо яблука , нарізаємо і видаляємо насіння . На чистій теплій каструлі вершкове масло , додати яблука , посипати цукром і варити близько 1 хвилини до утворення золотистої скоринки , перевернути і обсмажити те ж саме. Покладіть його в тушковане м’ясо і разом підігріти.
Смачного!
Leave a Reply