Свинина тушкована з сидром та яблуком

» » Свинина тушкована з сидром та яблуком
Свинина тушкована з сидром та яблуком

Інгредієнти:

  • 500 г свинини плече або шия *
  • 1 столову ложку борошна
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 і 1/ 2 склянки бульйону
  • 3 /4 чашки сидру ( яблучного ) **
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка сушеного чебрецю
  • сіль і мелений чорний перець
  • Додатково: 4 столові ложки яблучного бренді ***


і :

  • 2 кислих і твердих яблук , червонувато -коричневий , антонівка
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 столова ложка вершкового масла

приготування:

Наріжте м’ясо приблизно 1,5 см шматочки , посипати борошном і обсмажити на 1 і 1/ 2 столові ложки олії , посолити наприкінці .
У той же час , варити бульйон в каструлі з сидром , додати м’ясо і варити на слабкому вогні.
Обсмажене м’ясо витріть насухо папером або серветкою , залити 1/ 2 столові ложки олії , обсмажити цибулю , наприкінці додати часник і злегка підсмажити його .
Налийте кальвадос , якщо ми використовуємо його і скоротити його наполовину . Налити вміст каструлі в каструлю з м’ясом.
Приправити свіжомеленим перець , чебрецем , довести до кипіння. Готуйте , накривши кришкою близько 1 1/ 2 години або поки м’ясо не стане м’яким. У той же час , перевірте на смак.
Чистимо яблука , нарізаємо і видаляємо насіння . На чистій теплій каструлі вершкове масло , додати яблука , посипати цукром і варити близько 1 хвилини до утворення золотистої скоринки , перевернути і обсмажити те ж саме. Покладіть його в тушковане м’ясо і разом підігріти.

Свинина тушкована з сидром та яблуком

Смачного!

Свинина тушкована з сидром та яблуком обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика