Свиняча вирізка з начинкою з чорносливу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5,00 из 5)
Loading...

Ще один рецепт, який доведеться до речі до Новорічного столу. Подати цю страву можна і як гарячу, і як холодну закуску типу буженини — в обох варіантах це буде смачно 🙂

Свиняча вирізка сама по собі пісна і нейтральна за смаком. Першу проблему в даному випадку вирішує бекон, в який загортається вирізка перед запіканням, а другу — начинка з чорносливу і горіхів, якими ця вирізка фарширується.

Інгредієнти для свинячої вирізки з начинкою з чорносливу на 6 порцій:

  • 3 свинячі вирізки, близько 400 г кожна
  • 300 г бекону (сирокопченої грудинки), нарізаної довгими тонкими скибочками
  • сіль і перець за смаком

Для начинки:

  • 1 невелика цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 50 г смаженого фундука
  • 150 г чорносливу без кісточок
  • 3 ст.л. панірувальних сухарів
  • сіль за смаком

 

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom-1

Приготування свинячої вирізки з начинкою з чорносливу:

Дрібно рубаємо цибулю і часник. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 25 г вершкового масла. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 4 хвилини. Кладемо часник і смажимо ще 1 хвилину.

Кладемо смажену цибулю разом з іншими інгредієнтами для начинки в блендер.

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom-2

Перемелюємо, але не в пасту.

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom-3

Кожну вирізку нарізаємо не до кінця і розкриваємо. Солимо і перчимо.

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom-4

Кладемо в кожну вирізку начинку.

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom-5

Загортаємо. Обертаємо беконом. Обв’язуємо кулінарною ниткою.

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom-6

Кладемо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності, близько 30 хвилин. Готовій вирізці даємо відпочити при кімнатній температурі 10 хвилин і подаємо. Або повністю охолоджуємо, нарізаємо і подаємо як холодну закуску.

svinaya-vyrezka-s-chernoslivom

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Прокоментуйте першим

Залишити коментар

Ваш email не буде публікуватися.