Свиняча вирізка по-угорськи

» » Свиняча вирізка по-угорськи
Свиняча вирізка по-угорськи

Свиняча вирізка – відмінне м’ясо для експериментів зі смаками. Оскільки вона сама по собі нейтральна , їй можна надавати найрізноманітніші смакові звучання за допомогою приправ і соусів. У сьогоднішньому рецепті , наприклад , в ролі смакообразуючого елемента виступає соус на основі меленої солодкої паприки і обсмаженої цибулі.

До речі , соус з цієї страви відмінно підійде до стейків з яловичини або до смажених курячих грудок .
Інгредієнти на 4 порції:

  • 2-3 свинячі вирізки загальною вагою близько 800 г
  • 1 середня цибулина
  • 2 ч.л. меленої солодкої паприки
  • 300 мл жирних вершків ( 22-30 %)
  • лимонний сік за смаком
  • відварна локшина з вершковим маслом для подачі

Свиняча вирізка по угорськи
Вирізку зачищаємо від плівок і зайвого жиру. Солимо й перчимо. Обсмажуємо на сильному вогні на рослинному маслі з усіх боків.
Свиняча вирізка по угорськи
Кладемо на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку до готовності, приблизно на 15-20 хвилин в залежності від розміру вирізок.
Зменшуємо вогонь до середнього і кладемо в сковороду цибулю. Смажимо, помішуючи, до напівпрозорого стану, близько 3-4 хвилин.
Свиняча вирізка по угорськи
Додаємо паприку і смажимо, помішуючи, ще одну хвилину.
Свиняча вирізка по угорськи
Вливаємо вершки і розмішуємо. Доводимо до кипіння і жаримо до злегка обволікаючої консистенції, близько 3-4 хвилин. Солимо за смаком.
Свиняча вирізка по угорськи
Взбиваємо блендером до однорідного стану.
Свиняча вирізка по угорськи
Ще раз прогріваємо соус, не доводячи до кипіння. Злегка приправляем за смаком лимонним соком. Готову вирізку нарізаємо на скибочки і подаємо з соусом і відварною локшиною, заправленою вершковим маслом.
Свиняча вирізка по угорськи
Смачного!

Свиняча вирізка по-угорськи обновлено: Лютий 4, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика