Свиняча відбивна з апельсиново-гірчичним соусом і яблуками з квашеною капустою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свиная отбивная с апельсиново-горчичным соусом и яблоками с квашеной капустой 2
  • 4 свинячі відбивні на кісточці
  • 3 стол. ложка апельсинового конфітюру
  • 1 ст.л. меду
  • 2 чайн. ложка гірчиці
  • 50 г панірувальних сухарів
  • 1/2 чайн. ложки сушеного чебрецю
  • 8 середніх кисло-солодких яблук
  • 750 г квашеної капусти
  • 1 цибулина


Змішати половину конфітюр з половиною гірчиці і рослинним маслом, обмазати м’ясо з усіх боків і залишити на пару годин.
Духовку нагріти до 200 °. Відбивні викласти на деко. Що залишився конфітюр змішати з медом, гірчицею, панірувальними сухарями і чебрецем. Отриманою суміш намазати кожну відбивну.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Яблука вимити, зрізати «кришечки» і вийняти серцевину з частиною м’якоті. М’якоть порубати і підмішати до квашеної капусти. Купусту зтушити в маслі з цибулею і яблуками. Заповнити яблука (капусту що залишилась можна подати як гарнір)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Фаршировані яблука викласти до м’яса на деко і поставити на 20-30 хв в духовку.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.