
- 4 свинячі відбивні на кісточці
- 3 стол. ложка апельсинового конфітюру
- 1 ст.л. меду
- 2 чайн. ложка гірчиці
- 50 г панірувальних сухарів
- 1/2 чайн. ложки сушеного чебрецю
- 8 середніх кисло-солодких яблук
- 750 г квашеної капусти
- 1 цибулина
Змішати половину конфітюр з половиною гірчиці і рослинним маслом, обмазати м’ясо з усіх боків і залишити на пару годин.
Духовку нагріти до 200 °. Відбивні викласти на деко. Що залишився конфітюр змішати з медом, гірчицею, панірувальними сухарями і чебрецем. Отриманою суміш намазати кожну відбивну.
Яблука вимити, зрізати «кришечки» і вийняти серцевину з частиною м’якоті. М’якоть порубати і підмішати до квашеної капусти. Купусту зтушити в маслі з цибулею і яблуками. Заповнити яблука (капусту що залишилась можна подати як гарнір)
Фаршировані яблука викласти до м’яса на деко і поставити на 20-30 хв в духовку.
Приємного апетиту!
Leave a Reply