Свинячий шашлик на кісточці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свиной шашлык на косточке

Мясо! Свинина! Смажена! Це ж суцільний канцероген!
Ну, є трохи. Але якщо час від часу … Організм переробляє до 30% некорисної їжі без шкоди для себе. Потім маринад. Маринад, особливо кислий – захист від канцерогенів. Крім того, це захист від отруєння і мікробів. І взагалі, правильно приготований шашлик знижує ризик серцево – судинних захворювань.

Для того, щоб приготувати свинячий шашлик на кісточці, вам знадобиться:

  • корейка свиняча – 1000 г
  • кефір – 500 мл
  • цибуля – 500 г
  • приправа для гриля – 10 г
  • перець чилі – 5 г
  • сіль за смаком

Як приготувати шашлик на кісточці:
1. У кожної порції корейки зачистіть кісточку. Цибулю наріжте півкільцями.
2. Викладіть шар м’яса, посипте спеціями, полийте кефіром, покладіть наступний шар м’яса і т.д. Залиште м’ясо в маринаді на ніч.
3. Викладайте на решітку і смажте до готовності на вугіллі.

410_11_11_2012_1024
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.