Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною

» » Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом ще однієї страви з азіатським мотивом. Тут використовується устричний соус і китайська скляна рисова локшина .

Смачно , просто і варіабельно – замість свинини цілком добре піде куряче філе , а замість солодкого перцю – стручкова квасоля і / або гриби ( печериці або щось таке ) . Локшину , втім , теж можна замінити на іншу за своїм смаком – наприклад , на яєчну .

Інгредієнти на 4 порції:

  • 800 г свинячої вирізки
  • 6 ст.л. устричного соусу
  • 2 ч.л. дрібно нарубаного свіжого імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 гілочки кінзи
  • 1 великий солодкий перець
  • 200 г сухої рисової локшини

Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Вирізку очищаємо від жиру і плівок, нарізаємо на медальйони товщиною в палець.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Кладемо в миску, додаємо дрібно нарізаний імбир, часник і кінзу, а також 3 ст.л. устричного соусу.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Перемішуємо і залишаємо маринуватися в холодильнику близько години.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Солодкий перець нарізаємо соломкою.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Після закінчення години виймаємо м’ясо і злегка очищаємо від маринаду. Обсмажуємо на вогні трохи сильніше середнього до готовності з обох сторін, приблизно по 2 хвилини на сторону.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Перекладаємо на тарілку і зберігаємо медальйони теплими.

Локшину відварюємо в підсоленій воді по інструкції на упаковці. Промиваємо холодною водою і даємо стекти.

Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Солодкий перець кладемо в ту ж сковороду і обсмажуємо до м’яко хрусткого стану.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Додаємо локшину і решту 3 ст.л. устричного соусу. Перемішуємо і прогріваємо протягом пари хвилин.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Подаємо медальйони з локшиною.
Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною
Смачного!

Свинячі медальйони в устричному соусі з локшиною обновлено: Лютий 4, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика