Соковиті, ароматні овочі і ніжне м’ясо – дуже смачно!
Замість реберець можна використовувати будь-яке м’ясо, нарізане невеликими шматочками.
Замість соусу Наршараб (це соус на основі гранатового соку) можна використовувати кетчуп або будь який томатний соус.
Овочі можна додавати за своїм смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
- 500 г свинячих реберець (або баранячих, яловичих)
- 1 кг картоплі
- 250 г баклажанів
- 250 г помідорів
- лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
- 50 мл соусу Наршараб
- 2 ч.л. сушених трав
- 3 зубчики часнику
- сіль
- перець
- 5 ст.л. рослинного масла
Приготування
Реберця нарізати.
До реберець додати Наршараб, трохи посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин.
Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Додати сушені трави, трохи посолити.
Перемішати.
Цибулю нарізати кільцями (ріпчасту – півкільцями).
Помідори нарізати невеликими шматочками.
Баклажани нарізати кубиками.
Посолити, поперчити.
Овочі та м’ясо викласти у форму для запікання.
Полити олією з часником.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1-1.5 годин.
Приємного апетиту!