Свинячі реберця, запечені з овочами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свиные ребрышки, запеченные с овощами 1

Соковиті, ароматні овочі і ніжне м’ясо – дуже смачно!
Замість реберець можна використовувати будь-яке м’ясо, нарізане невеликими шматочками.
Замість соусу Наршараб (це соус на основі гранатового соку) можна використовувати кетчуп або будь який томатний соус.
Овочі можна додавати за своїм смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

Інгредієнти

  •      500 г свинячих реберець (або баранячих, яловичих)
  •      1 кг картоплі
  •      250 г баклажанів
  •      250 г помідорів
  •      лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
  •      50 мл соусу Наршараб
  •      2 ч.л. сушених трав
  •      3 зубчики часнику
  •      сіль
  •      перець
  •      5 ст.л. рослинного масла

952_010051k60_0030_p

Приготування

952_0251k60_0035_p

Реберця нарізати.

952_0351k60_0038_p

До реберець додати Наршараб, трохи посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин.

952_0451k60_0042_p

Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.

952_0551k60_0047_p

Додати сушені трави, трохи посолити.

952_0651k60_0055_p

Перемішати.

952_0751k60_0051_p

Цибулю нарізати кільцями (ріпчасту – півкільцями).

952_0866xyk_0059_p

Помідори нарізати невеликими шматочками.

952_0966xyk_0062_p

Баклажани нарізати кубиками.

952_01066xyk_0067_p

У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.

952_01166xyk_0070_p

Овочі та м’ясо викласти у форму для запікання.

952_01266xyk_0074_p

Полити олією з часником.

952_01366xyk_0079_p

Ще трохи посолити, поперчити.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1-1.5 годин.

952_01466xyk_0219_pПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.