Свинячі реберця, запечені з овочами

» » Свинячі реберця, запечені з овочами
Свинячі реберця, запечені з овочами

Соковиті, ароматні овочі і ніжне м’ясо – дуже смачно!
Замість реберець можна використовувати будь-яке м’ясо, нарізане невеликими шматочками.
Замість соусу Наршараб (це соус на основі гранатового соку) можна використовувати кетчуп або будь який томатний соус.
Овочі можна додавати за своїм смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

Інгредієнти

  •      500 г свинячих реберець (або баранячих, яловичих)
  •      1 кг картоплі
  •      250 г баклажанів
  •      250 г помідорів
  •      лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
  •      50 мл соусу Наршараб
  •      2 ч.л. сушених трав
  •      3 зубчики часнику
  •      сіль
  •      перець
  •      5 ст.л. рослинного масла

Свинячі реберця, запечені з овочами

Приготування

Свинячі реберця, запечені з овочами

Реберця нарізати.

Свинячі реберця, запечені з овочами

До реберець додати Наршараб, трохи посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Додати сушені трави, трохи посолити.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Перемішати.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Цибулю нарізати кільцями (ріпчасту – півкільцями).

Свинячі реберця, запечені з овочами

Помідори нарізати невеликими шматочками.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Баклажани нарізати кубиками.

Свинячі реберця, запечені з овочами

У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Овочі та м’ясо викласти у форму для запікання.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Полити олією з часником.

Свинячі реберця, запечені з овочами

Ще трохи посолити, поперчити.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1-1.5 годин.

Свинячі реберця, запечені з овочамиПриємного апетиту!

Свинячі реберця, запечені з овочами обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика