Смажена куряча печінка з яблуками і солодким перцем

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Свята справа популяризації серед членів сім’ї раніше нелюбимих продуктів успішно просувається. Вчора я готувала жарке з курячої печінки з солодким перчиком і кисленьким яблучком. Чоловікові сподобалося, мені- тим більше. Печінка вийшла дуже м’якою і ніжною. Рекомендую любителям субпродуктів.
Дуже смачно з картопляним пюре. При бажанні можна доповнити маринованим огірочком.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 600 г курячої печінки (у мене була разом з сердечками)
  • 2 невеликих цибулини
  • середній пучок (близько 100 г) зеленої цибулі
  • 1 середнє кисло-солодке яблуко
  • 1 великий червоний солодкий перець (на фото 2 маленьких)
  • сіль і мелений перець за смаком

zharkoe-iz-kurinoi-pecheni-1
Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими кубиками. Зелену цибулю нарізаємо по діагоналі на довгі шматочки.
zharkoe-iz-kurinoi-pecheni-6
Так само ріжемо перець і цибулю.
zharkoe-iz-kurinoi-pecheni-3


Печінку нарізаємо на середнього розміру шматочки, попутно зрізуючи жир і плівки.
zharkoe-iz-kurinoi-pecheni-2
У сковороді на сильному вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. У декілька заходів обсмажуємо печінку, по 3 хвилини на захід. Перекладаємо на тарілку.
zharkoe-iz-kurinoi-pecheni-4
На ту ж сковороду викладаємо цибулю і солодкий перець, смажимо 3 хвилини, постійно помішуючи.
zharkoe-iz-kurinoi-pecheni-5
Додаємо печінку. солимо за смаком і смажимо ще 5 хвилин.
Додаємо зелену цибулю та яблука, готуємо ще 2 хвилини. Доливаємо 3 ст.л. води і тушкуємо на помірному вогні 3 хвилини.
Відразу подаємо до столу.
zharkoe-iz-kurinoi-pecheni
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.