Спагетті с соусом из томатов и базилика

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5,00 из 5)
Loading...
Спагетти с соусом из томатов и базилика 7

«Люблю я макарони» — співає відомий класик Андрій Макаревич.
Всі люди люблять макарони, вони швидко готуються, мають різноманітну форму, прекрасно насичують, при правильному приготуванні не додають нам з вами калорій і …. Ще можна довго перераховувати радості від вживання італійського «хліба», але я не буду, а просто поділюся ще одним моїм нововведенням, вірніше соусом, який готується швидше, ніж відварюються самі макарони, а також є дуже корисним і смачним.

Інгредієнти на 4 порції:

  • Спагеті або будь-які інші улюблені вами макарони — 300 гр.
  • Вершкове масло — 10 гр.
  • Томати свіжі — 5 шт.
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Оливкова олія — 3-4 ст. ложки
  • Базилік свіжий — 50 гр,
  • Петрушка, кріп, селера (або будь-яка інша вами улюблена зелень) — по пару гілочок,
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:
1. У блендер кидаємо всі інгредієнти і перемішуємо до однорідності.


2. Спагеті відварюємо в підсоленій воді по інструкції, зазначеної на упаковці. Зливаємо воду, додаємо трохи вершкового масла і перемішуємо


3. Викладаємо на тарілки спагетті, зверху кладемо кілька ложок соусу, прикрашаємо листочками базиліку і петрушки. Подаємо до столу, насолоджуємося смаком і безсумнівною користю від свіжих овочів і зелені !!!

Смачного!!!

Прокоментуйте першим

Залишити коментар

Ваш email не буде публікуватися.