Смачне, ситне, корисне блюдо.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички, замість спаржі – стручкову квасолю.
Інгредієнти
- 500 г курячого філе
- 350 г спаржі (зеленої або білої)
- 15-20 помідорів чері (або 1-2 звичайних помідора)
- цибулю порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
- сік половини лимона
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
У спаржі відламати тверду частину стебла і викинути.
Спаржу нарізати невеликими шматочками, скропити лимонним соком.
Цибулю нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Філе дрібно нарізати.
Помідори нарізати невеликими шматочками.
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Додати філе, смажити 10 хвилин.
Додати спаржу, смажити 10 хвилин.
Додати помідори, посолити, поперчити, смажити 5 хвилин.
Приємного апетиту!