
Смачні, соковиті тефтелі з сюрпризом.
Замість моцарелли можна спробувати використовувати будь-який сир, який треба нарізати невеликими шматочками.
На гарнір можна приготувати картоплю, макарони або рис.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 20-25 тефтелей.
Інгредієнти
- 500 г курячого філе (або філе індички)
- 20-25 міні кульок моцарелли
- 150 г цибулі
- сіль
- перець
соус:
- 350 г помідорів
- 150 г цибулі
- 5-7 гілочок чебрецю (за бажанням)
- 2-3 зубчики часнику
- рослинне масло
- сіль
- перець
Приготування
Філе і цибулю пропустити через м’ясорубку.
Посолити, поперчити.
Добре перемішати.

З фаршу сформувати невеликі коржики.

На коржі викласти по кульці моцарелли.

Зліпити тюфтельку.

Форму трохи змастити маслом, викласти тефтелі.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.

Готуємо соус.
Цибулю дрібно нарізати.

Часник дрібно нарізати.

Помідори нарізати невеликими шматочками (можна попередньо з помідорів зняти шкірку).

На рослинній олії обсмажити цибулю і часник.

Додати помідори, тушкувати 3-4 хвилини.

Чебрець звільнити від гілочок, додати до помідорів.
Посолити, поперчити.
Тушкувати 2-3 хвилини.

З духовки дістати тефтелі.

Залити їх соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин.



Смачного!
Leave a Reply