Торт з печінки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Торт из печени 1

Інгредієнти

  • 700 г яловичої печінки
  • 2 яйця
  • 100 мл молока
  • 100 г борошна
  • 200 г цибулі
  • 200 г моркви
  • 3 зубчики часнику
  • майонез
  • рослинне масло
  • сіль

для прикраси:

  • 3 варені яйця
  • помідори
  • зелень

272_010014_img_00_b

Приготування
272_0214_img_03_b
Цибулю дрібно покришити.
272_0314_img_03_b


Моркву натерти на середній тертці.
272_0414_img_07_b
Обсмажити цибулю на рослинній олії.
272_0514_img_09_b
Додати моркву, добре обсмажити.
272_0614_img_13_b
У майонез додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
272_0714_img_06_b
Сиру печінку очистити від плівки, пропустити через м’ясорубку.
272_0814_img_08_b
Додати яйця, добре перемішати.
272_0914_img_11_b
Додати молоко, перемішати.
272_01014_img_13_b
Потім додати борошно, посолити, перемішати.
272_01114_img_15_b
На змащеній маслом сковороді посмажити млинці з двох сторін (смажити по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).
У мене вийшло 5 млинчиків діаметром 16 см. Щоб млинчики не ламалися, коли ви їх перевертаєте, раджу поступати таким чином. Коли млинець пожежа з одного боку, він легко скотиться зі сковороди на тарілку, а з тарілки Ви його перевернете назад на сковороду і посмажити іншу сторону.
272_01214_img_15_b
Змастити теплий млинчик майонезом.
272_01314_img_17_b
Викласти моркву з цибулею.
272_01414_img_20_b
Накрити наступним млинчиком.
272_01520_img_2__b
Зібрати таким чином всі млинці. Прикрасити за смаком. Наприклад, боки прикрасити натертими на дрібній тертці білками, зверху посипати натертим на дрібній тертці жовтками.
Я ще зробила трояндочки з помідорів. Про те, як це зробити я розповіла тут:
Трояндочки з помідорів.
Бажано дати торту просочитися.
272_0114_img_22_6gi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.