Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини

» » Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини

Все-таки пергаментний конверт – один з моїх улюблених методів приготування риби. По суті , вона виходить приготованою на пару , але смак завжди відмінний і сама риба дуже соковита (якщо не перетримати , звичайно). Сьогодні я пропоную приготувати тріску на овочевій подушці. Кабачок і морква тут відіграють просто ідеально , а базилік надає легку пікантну нотку .

До речі , рибу ви можете взяти будь-яку на свій смак – головне, щоб кісток в ній було поменше 😉

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 6 шматків філе тріски або іншої риби , близько 150-180 г кожен ( кістки і шкіру прибрати )
  • 1 середній цукіні або звичайний молоденький кабачок (близько 250-300 г)
  • 1 середня морква
  • жменю листя базиліка
  • 100 г вершкового масла
  • 1 зубчик часнику
  • сіль і перець за смаком
  • 6 квадратів з промасленого пергаменту

Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
Морква і цукіні тремо на корейській терці (можна нарізати ножем на тонку соломку або тонкі скибочки).
Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
Кладемо на стіл пергамент. Подумки ділимо його навпіл по діагоналі. На одну половину кладемо овочі, солимо, перчимо, кладемо листик базиліка і трохи натертого часнику.
Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
На овочі кладемо шматок філе, солимо і перчимо, кладемо пару тонких скибочок вершкового масла і пару листочків базиліка.
Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
Накриваємо вільної половиною пергаменту і загортаємо за принципом вареника (плетений шов).

Кладемо на деко.

Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо протягом 15 хвилин.

Подаємо з картопляним пюре і часточкою лимона. При подачі перекладаємо рибу та овочі на тарілку і поливаємо соком, що залишився в конверті.

Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини
Смачного!

Тріска в конверті з пергаменту на подушці з овочевої локшини обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика