Тушкована курка з оливками і чебрецем

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Повертаємося до моєї улюбленої теми – стравам з курятини. Чомусь виходить так, що з неї я готую найбільше. І що найцікавіше – про одноманітність в родині ніхто й не заїкається, бо способів і нюансів приготування курки існує безліч. Варіант, який я пропоную вам на цей раз притягує своєю простотою й доступністю. Ну і результат – пальчики оближеш.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 8 курячих стегон
  • 2 невеликі цибулини
  • 175 г оливок без кісточок
  • 175 мл курячого бульйону
  • 3-4 гілочки свіжого чебрецю або 1/4 ч.л. сухого
  • 1 ст.л. пшеничного борошна
  • сіль за смаком

kurica-s-olivkami-i-timyanom-1

Приготування курки:

Курятину солимо і обсмажуємо на сильному вогні на олії до золотистого кольору. Перекладаємо на тарілку.

kurica-s-olivkami-i-timyanom-2

На сковороді, де смажилася курка, обсмажуємо до золотистого кольору цибулю. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, 1 хвилину.

kurica-s-olivkami-i-timyanom-3

Додаємо до цибулі бульйон, нарізані оливки і чебрець. Знову кладемо курку в сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин до готовності.

kurica-s-olivkami-i-timyanom-4

Подаємо.

kurica-s-olivkami-i-timyanom

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.