
Повертаємося до моєї улюбленої теми – стравам з курятини. Чомусь виходить так, що з неї я готую найбільше. І що найцікавіше – про одноманітність в родині ніхто й не заїкається, бо способів і нюансів приготування курки існує безліч. Варіант, який я пропоную вам на цей раз притягує своєю простотою й доступністю. Ну і результат – пальчики оближеш.
Інгредієнти на 4 порції:
- 8 курячих стегон
- 2 невеликі цибулини
- 175 г оливок без кісточок
- 175 мл курячого бульйону
- 3-4 гілочки свіжого чебрецю або 1/4 ч.л. сухого
- 1 ст.л. пшеничного борошна
- сіль за смаком
Приготування курки:
Курятину солимо і обсмажуємо на сильному вогні на олії до золотистого кольору. Перекладаємо на тарілку.
На сковороді, де смажилася курка, обсмажуємо до золотистого кольору цибулю. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, 1 хвилину.
Додаємо до цибулі бульйон, нарізані оливки і чебрець. Знову кладемо курку в сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин до готовності.
Подаємо.
Смачного!
Leave a Reply