Тушкована печінка кролика та її калорійність

» » Тушкована печінка кролика та її калорійність
Тушкована печінка кролика та її калорійність

Привіт відвідувачі і постійні читачі блогу «Ля-Мінуте»!

Сьогодні ми з вами розглянемо, скільки калорій містить печінка кролика, рецепти цієї страви і тонкощі її приготування. Втім, рецепти з печінкою кролика досить прості – її приготування цілком під силу навіть самим недосвідченим в кулінарній справі людям.

РЕЦЕПТИ З ПЕЧІНКОЮ КРОЛИКА

Печінка кролика, рецепти приготування якої ми публікуємо, можна посмажити, зтушкувати або відварити на паштет. Найпростіші рецепти з печінкою кролика передбачають, що субпродукти можна просто обсмажити, а потім тушкувати до готовності в вершках, або попередньо замаринувати в сметані з прянощами, а потім вже посмажити.

Для приготування паштету використовується або дієтична відварна печінка або тушкована, калорійність якої, природно, вища першої. Печінка кролика за рецептом змішується з обсмаженою морквою і цибулею, а також зеленню, після чого подрібнюється в блендері до стану однорідної маси.

Кроляча печінка тушкована, калорійність якої вище, ніж у свинячий або яловичій, готується із застосуванням таких інгредієнтів:

  • Печінка кролика – 0.7 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Рослинна олія для обсмажування – 2-4 ст.л.
  • Сіль і прянощі – за смаком.

Печінка кролика: рецепти тушкування:

1) Чистимо печінку кролика і залишаємо її в холодній воді на 20 хвилин.

2) Промиваємо і ріжемо за рецептом печінку кролика шматочками середнього розміру.

3) Миємо та чистимо цибулю і моркву.

4) Ріпчасту цибулю для приготування печінки кролика за рецептом ріжемо кубиками.

Тушкована печінка кролика та її калорійність

5) Моркву натираємо на крупній тертці.

Тушкована печінка кролика та її калорійність

6) Накалюємо сковороду (або інший товстостінний посуд) і виливаємо в нього рослинне масло.

7) Овочі за рецептом для печінки кролика злегка обсмажуємо.

8) Додаємо в сковороду печінку кролика і за рецептом обсмажуємо з обох сторін до готовності – 3-5 хвилин в залежності від того, наскільки дрібно її порізали. За рецептом до печінки кролика можна додати також трохи подрібненого часнику.

Тушкована печінка кролика та її калорійність

9) Заливаємо в сковороду вершки, сіль і прянощі, доводимо його вміст до кипіння – ситне і смачне блюдо готове.

Тушкована печінка кролика та її калорійність

Подавати печінку кролика, калорійність якої менше 150 ккал, можна з будь-яким гарніром.

Смачного!

Печінка тушкована: Калорійність

Кроляча печінка (133 г) – тисяча сто шістьдесят два ккал
Цибуля ріпчаста (150 г) – 61.5 ккал
Морква (150 г) – 48 ккал
Вершки 10% (200 мл) – 236 ккал
Соняшникова олія (34 г) – 305.66 ккал.
Загальна для тушкованої печінки калорійність (порція в 100 г): 145 ккал.

Тушкована печінка кролика та її калорійність обновлено: Лютий 6, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика