Тушкована печінка кролика та її калорійність

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Тушеная кроличья печень рецепт с луком 8

Привіт відвідувачі і постійні читачі блогу «Ля-Мінуте»!

Сьогодні ми з вами розглянемо, скільки калорій містить печінка кролика, рецепти цієї страви і тонкощі її приготування. Втім, рецепти з печінкою кролика досить прості – її приготування цілком під силу навіть самим недосвідченим в кулінарній справі людям.

РЕЦЕПТИ З ПЕЧІНКОЮ КРОЛИКА

Печінка кролика, рецепти приготування якої ми публікуємо, можна посмажити, зтушкувати або відварити на паштет. Найпростіші рецепти з печінкою кролика передбачають, що субпродукти можна просто обсмажити, а потім тушкувати до готовності в вершках, або попередньо замаринувати в сметані з прянощами, а потім вже посмажити.

Для приготування паштету використовується або дієтична відварна печінка або тушкована, калорійність якої, природно, вища першої. Печінка кролика за рецептом змішується з обсмаженою морквою і цибулею, а також зеленню, після чого подрібнюється в блендері до стану однорідної маси.

Кроляча печінка тушкована, калорійність якої вище, ніж у свинячий або яловичій, готується із застосуванням таких інгредієнтів:

  • Печінка кролика – 0.7 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Рослинна олія для обсмажування – 2-4 ст.л.
  • Сіль і прянощі – за смаком.

Печінка кролика: рецепти тушкування:

1) Чистимо печінку кролика і залишаємо її в холодній воді на 20 хвилин.

2) Промиваємо і ріжемо за рецептом печінку кролика шматочками середнього розміру.

3) Миємо та чистимо цибулю і моркву.

4) Ріпчасту цибулю для приготування печінки кролика за рецептом ріжемо кубиками.

419

5) Моркву натираємо на крупній тертці.

321

6) Накалюємо сковороду (або інший товстостінний посуд) і виливаємо в нього рослинне масло.

7) Овочі за рецептом для печінки кролика злегка обсмажуємо.

8) Додаємо в сковороду печінку кролика і за рецептом обсмажуємо з обох сторін до готовності – 3-5 хвилин в залежності від того, наскільки дрібно її порізали. За рецептом до печінки кролика можна додати також трохи подрібненого часнику.

520

9) Заливаємо в сковороду вершки, сіль і прянощі, доводимо його вміст до кипіння – ситне і смачне блюдо готове.

krolyacha-pechinka

Подавати печінку кролика, калорійність якої менше 150 ккал, можна з будь-яким гарніром.

Смачного!

Печінка тушкована: Калорійність

Кроляча печінка (133 г) – тисяча сто шістьдесят два ккал
Цибуля ріпчаста (150 г) – 61.5 ккал
Морква (150 г) – 48 ккал
Вершки 10% (200 мл) – 236 ккал
Соняшникова олія (34 г) – 305.66 ккал.
Загальна для тушкованої печінки калорійність (порція в 100 г): 145 ккал.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.