Фарширований гарбуз

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фаршированная тыква 1

Просте, але дуже ефектне блюдо. До того ж, дуже смачне і корисне.
Бажано використовувати маленький гарбуз. Якщо гарбуз великий, можна використовувати м’якоть, і запікати начинку не в гарбузі, а в горщиках.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти

  • гарбуз (загальною вагою близько 2 кг, м’якоті знадобиться 300 г)
  • 500 г курячого філе
  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі
  • 2 ч.л. сушених трав (я використовувала орегано)
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

982_010077g0d_3601_p
Приготування
У гарбуза зрізати верхівку.
982_0277g0d_3605_p
Вийняти насіння.
982_0377g0d_3620_p


За допомогою ложки або ножа, акуратно вирізати м’якоть.
982_0477g0d_3623_p
Нарізати м’якоть невеликими шматочками.
982_05780j4_3630_p
Цибулю дрібно нарізати.
982_06780j4_3635_p
Моркву натерти на середній терці.
982_07780j4_3638_p
Філе дрібно нарізати.
982_08780j4_3640_p
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
982_0984yyb_3644_p
Додати моркву, обсмажити.
982_01084yyb_3650_p
Додати філе, смажити близько 10 хвилин.
982_01184yyb_3652_p
Додати м’якоть.
982_01284yyb_3659_p
Посолити, поперчити.
982_01384yyb_3660_p
Додати трави.
982_01484yyb_3667_p
Перемішати, смажити близько 10 хвилин.
982_01584yyb_3670_p
Начинку трохи остудити, викласти в гарбуз.
982_01621wbq_3681_p
Гарбуз поставити у форму для запікання.
982_01821wbq_3688_p
Накрити кришечкою.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
982_01934jix_3714_p
982_0181kis_3699_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.