Фарширований перець

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фаршированный перец 1

Інгредієнти

  • 8-10 шт. болгарського перцю
  • 400 г фаршу (будь-якого, за смаком)
  • 200 г відвареного рису
  • 150 г сметани
  • 150 г томатної пасти або кетчупу
  • 200 г моркви
  • 200 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

109_010060bw6_9192_b

Приготування

Перці виходять дуже смачні!
Ніжні, ароматні, в дуже смачне соусі.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.

109_0260bw6_9198_b
Цибулю дрібно нарізати.
109_0360bw6_9202_b
Моркву натерти на дрібній тертці.
109_0460bw6_9209_b
Половину цибулі обсмажити на рослинному маслі.
109_0560bw6_9214_b
Додати половину моркви, обсмажити.
109_0660bw6_9220_b
Змішати фарш і рис.
109_0760bw6_9223_b
Додати обсмажені моркву і цибулю, посолити, поперчити, добре перемішати.
109_0873lch_9234_b
У перцю відрізати верхівку, видалити насіння.
109_0973lch_9240_b
Перець наповнити фаршем.
109_01073lch_9252_b
Змішати сметану і томатну пасту.
109_01173lch_9257_b
У каструльці змішати залишилися цибулю, моркву.
109_01273lch_9264_b
Додати сметанно-томатний соус, перемішати.
109_01373lch_9267_b
Викласти перці.
109_01473lch_9281_b
Налити воду так, щоб вона доходила до середини перців.
Гасити на середньому вогні, під кришкою, близько 40 хвилин.
Подавати зі сметаною або з соусом, в якому гасилися перці.
109_0118vp2_9508_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.