Фаршировані баклажани

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фаршированные баклажаны 2

Інгредієнти

  • 500 г баклажанів
  • 300 г фаршу (будь-якого, за смаком)
  • 250 г помідорів
  • 150 г цибулі
  • 100 г сиру (твердого)
  • 3 зубчики часнику
  • рослинне масло
  • сіль
  • перець


86_010059_99_b

Приготування
86_0259_99_b

Баклажани вимити, розрізати вздовж на дві половинки.

86_0359_00_b

З кожної половинки вийняти м’якоть.

86_0459_00_b

Отримані половинки посолити і залишити на 30 хвилин. Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчить).

86_0559_00_b

М’якоть покласти в холодну воду на 30 хвилин (для того, щоб баклажани не гірчить і під час смаження вбирали менше масла).

86_0659_00_b

Цибулю і часник дрібно покришити.

86_0759_00_b

М’якоть (після того, як вона полежала в холодній воді) віджати і дрібно нарізати.

86_0859_00_b

Помідори нарізати невеликими кубиками.

86_0959_00_b

Цибулю і часник обсмажити на олії.

86_01059_00_b

Додати фарш і добре його обсмажити (близько 10 хвилин, на середньому вогні).

86_01159_01_b

Додати помідори і м’якоть баклажанів, посолити, поперчити і смажити до готовності (близько 8-10 хвилин).

86_01259_01_b

Половинки баклажанів наповнити фаршем.

86_01359_01_b

Викласти у форму для запікання.

86_01459_01_b

Сир натерти на дрібній тертці.

86_01559_01_b

Посипати баклажани сиром, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Готові баклажани посипати зеленню.

86_0159_02_6gi

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.