Фаршировані курячі грудки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фаршированные куриные грудки 4

Задумалися, що б такого приготувати незвичайного зі звичайних продуктів? Тоді приготуйте фаршировані курячі грудки! Це цікаве і смачне гаряче приємно здивує всю вашу родину, а ви блиснете своїми кулінарними навичками, при цьому не особливо обтяжуючи себе.

  • Куряча грудка 2 штуки
  • Сир твердий 50 грам
  • Часник 2 зубчики
  • Кріп свіжий 25 грам
  • Майонез 2 столових ложки

14151957083622fadfd
Часник очистіть від лушпиння і перетворіть в кашку за допомогою преса. Сир подрібніть, використовуючи середню тертку і змішайте з часником. Зелень промийте, відріжте товсті стебла, а листя подрібніть за допомогою ножа і додайте до сиру з часником. Змішайте всі інгредієнти начинки з майонезом.
1415195708553b1a564
З курячої грудки зріжте шкіру і вийміть кістки з сухожиллям, акуратно підчепивши їх ножем. Ціле філе промийте і висушіть за допомогою паперових рушників. Зробіть надріз по середині кожного філе, але не розрізайте. Після цього шматочки слід відбити. Для цього розкладіть один з них на подобі книжки і оберніть в харчову плівку, потім скористайтеся спеціальним молоточком для м’яса, повторіть процедуру з рештою куркою. В кінці філе потрібно натерти сумішшю солі і перцю за смаком.
1415195708894e0cc0f


Готові шматочки філе начиніть за допомогою столової ложки підготовленою сумішшю з часнику, сиру і зелені, згорніть у рулетики і закріпіть краї за допомогою зубочисток.
Змастіть деко в якому збираєтеся запікати курку, так же для цієї мети можна використовувати підходящу сковороду, рослинним маслом. Укладіть в підготовлений посуд фаршировані грудки, поперчіть ще раз за смаком і так же змастіть рослинним маслом. Духовку заздалегідь розігрійте до 180 градусів. Помістіть всередину деко і випікайте 30-40 хвилин, до готовності і утворення золотистої скоринки.
Готові фаршировані курячі грудки подавайте гарячими, а як гарнір відмінно підійдуть запечені овочі або варені макарони. Додайте майонезу або іншої заправки за смаком.
– Замість зубочисток так само можна використовувати кухонну нитку, просто зв’язавши грудки так, щоб вони не розпалися під час готування.
– Можна використовувати не тільки твердий сир, а й будь-який інший, і навіть плавлений, простіше кажучи той, який вам більше до душі.
– Так же можна обернути грудки в бекон.
1415195708171536f7dc3b8
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.