Фетучіні з креветками і шпинатом у вершковому соусі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фетучини с креветками и шпинатом в сливочном соусе

Наразі італійська кухня дуже популярна і активно входить в наші будинки і серця. Екзотичні , вишукані страви та соуси досить прості в приготуванні. Звичайні макарони в стравах італійської кухні стають просто твором кулінарного мистецтва.
Одним з популярних страв у італійців є фетучіні . Це різновид італійської пасти , довгі , плоскі , що не дуже широкі макарони ( близько 7 міліметрів ) . Вони схожі на тальятелле , відрізняються тільки більшою шириною . В Італії фетучіні готують самостійно , в домашніх умовах. Замішують тісто , нарізають і відварюють . У нашій країні вже продають готовий варіант пасти – підсушеною , у вигляді скручених гніздешок . Купувати раджу краще італійські фетучіні , ніж наші , вітчизняні , за ціною вони ненабагато дорожче , але от за якістю – набагато краще. Така паста буде смачніше , якщо до неї приготувати смачний соус.
Пропоную приготувати сьогодні фетучіні з креветками і шпинатом у вершковому соусі. Це одне з найсмачніших , швидких і легких у приготуванні страв , яке тільки можна запропонувати!

Щоб приготувати фетучіні з креветками і шпинатом у вершковому соусі , вам знадобиться:
фетучіні – 8 гнізд
креветки очищені – 1 / 3 пачки
шпинат – 4 кульки
масло вершкове – 30 г
олія оливкова – 1 ст.л.
вершки 20 % – 200 г
сіль – за смаком
сир твердий – 20 г
Як приготувати фетучіні з креветками і шпинатом у вершковому соусі :
1 . Ставимо на вогонь каструлю з підсоленою водою , коли вода закипить , додаємо фетучіні і варимо до стану аль денте , як написано в інструкції.
2 . Поки вариться паста , в невеликій каструлі розтоплюємо вершкове масло. Потім додаємо оливкову олію і відправляємо сюди ж шпинат , нарізаний дуже дрібно . Помішуючи , обсмажуємо його близько 5 хвилин.
3 . Креветки беремо або свіжі , або заморожені . Якщо заморожені – розморожуємо , потім додаємо в каструлю зі шпинатом і відразу заливаємо вершками (це в тому випадку , якщо креветки не сирі ) . Якщо ж креветки сирі , то обсмажуємо їх разом зі шпинатом близько хвилини.
4 . Сир натираємо на тертці , додаємо в нашу каструльку , доводимо до кипіння , але не кип’ятимо , а чекаємо появи перших бульбашок . Тут же вимикаємо , солимо і перемішуємо.
5 . До цього часу готові фетучіні , відкидаємо їх на друшляк. Коли вода стече , повертаємо назад в каструлю. Додаємо сюди наш соус з креветками і шпинатом . Гарненько перемішуємо.
6 . Розкладаємо нашу страву по тарілках.
Кількість порцій: 4

237_30_03_13_176
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.