Форель на грилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Форель на гриле

Дане блюдо може вважатися вже традиційним – риба на грилі з лимоном припала багатьом нашим співвітчизникам за смаком , і її готують все частіше.

Щоб приготувати форель на грилі нам знадобиться:

  • форель – 4 невеликі рибки (можна порційні шматки )
  • лимон
  • оливкова олія
  • петрушка

Спосіб приготування форелі на грилі:
Вимити і почистити рибу , зробити поздовжні розрізи , укласти в кожен з них по невеликій часточці лимона. Посолити , поперчити , всередину цілих рибок покласти дрібно порізану петрушку. Порційні шматки можна обваляти в зелені і загорнути у фольгу.
Смажити з кожного боку на грилі не більше 5-7 хвилин. При подачі на стіл полити рибу спеціально приготовленим соусом , для якого потрібно змішати цедру лимона , оливкову олію і трохи петрушки.

48_19_10_2011_2307
 Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.