
Дане блюдо може вважатися вже традиційним – риба на грилі з лимоном припала багатьом нашим співвітчизникам за смаком , і її готують все частіше.
Щоб приготувати форель на грилі нам знадобиться:
- форель – 4 невеликі рибки (можна порційні шматки )
- лимон
- оливкова олія
- петрушка
Спосіб приготування форелі на грилі:
Вимити і почистити рибу , зробити поздовжні розрізи , укласти в кожен з них по невеликій часточці лимона. Посолити , поперчити , всередину цілих рибок покласти дрібно порізану петрушку. Порційні шматки можна обваляти в зелені і загорнути у фольгу.
Смажити з кожного боку на грилі не більше 5-7 хвилин. При подачі на стіл полити рибу спеціально приготовленим соусом , для якого потрібно змішати цедру лимона , оливкову олію і трохи петрушки.
Смачного!
Leave a Reply