Фріттата по-мексиканськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фриттата по-мексикански

Фріттата по- мексиканськи – це незвичайний і виключно смачний омлет. Рецепт його гранично простий , але ви можете доповнити фрітата своїми улюбленими продуктами. Фрітата по- мексиканськи підніме настрій , дасть з самого ранку заряд бадьорості та енергії , а також масу вітамінів.

Фріттата по- мексиканськи готується з таких інгредієнтів (на 4 порції) :

  • 10 яєць
  • сіль , чорний перець мелений – за смаком
  • 3 ст. ложки оливкової олії
  • 2 болгарських перці
  • 1 головка червоної цибулі
  • 120 г тертого сиру чеддер
  • 1 ст. ложка червоного винного оцту
  • 200 г салату бостон ( 1 головка)
  • 1 / 2 чашки соусу сальса

Фріттата по- мексиканськи готується наступним чином:
1 . Збийте яйця з 1 / 2 ч. ложки солі і 1 / 4 ч. ложки меленого перцю.
2 . У неглибокій сковороді нагрійте 1 ст. ложку масла , викладіть нарізаний болгарський перець і цибулю , посоліть , поперчіть і готуйте на середньому вогні , помішуючи , 6-8 хв .
3 . Потім додайте яйця і готуйте 1 хв .
4 . Рівномірно засипте яєчну суміш тертим сиром , накрийте кришкою , зробіть маленький вогонь і готуйте 15 хв . Знявши сковороду з вогню , дайте фрітата постояти під кришкою ще хвилин 5 .
5 . Тим часом у великій мисці збийте оцет з 2 столовими ложками масла що залишилось , соус посоліть , поперчіть , додайте листя салату і перемішайте.
6 . Готовий омлет наріжте скибочками і подавайте з сальсою і салатом.

412_11_05_2012_645

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.