Шашлик зі свинини з інжировим чатні

» » Шашлик зі свинини з інжировим чатні
Шашлик зі свинини з інжировим чатні

Сьогодні хочу показати вам шашлик в східному стилі з типово східним чатні – пряним, кисло-солодким і гострим. Готую я його на домашньому грилі.

  • 1 ст.л. зерен коріандру
  • 2 ч.л. оливкової олії
  • 700 г м’якоті свинини, нарізати кубиками по 4 см

Інжировий чатні:

  • 1 червона цибулина, дрібно порубати
  • 8-9 шт. сушеного інжиру, крупно порубати
  • 350 мл води
  • 40 г коричневого цукру
  • 2 ст.л. меду
  • 2 лаврових листа
  • 1 ч.л. чорного перцю горошком, злегка потовкти
  • 0,25 ч.л. меленої кориці
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту

Шашлик зі свинини з інжировим чатні
Для чатні : розігріти середній сотейник з маслом , викласти в нього цибулю і готувати 2 хв . до м’якості. Додати інжир , воду , цукор , мед , лавровий лист , перець і корицю. Томити 20 хв . , Щоб рідина випарилася , а суміш загусла. Вмішати бальзаміко , залишити в холодильнику.
Насіння коріандру обсмажити на сухій сковороді до появи аромату . Крупно подрібнити в ступці. Викласти в миску , додати масло , м’ясо і перемішати , накрити плівкою , залишити в холодильнику на 4-16 год.
Нанизати м’ясо на палички , розігріти гриль , посолити м’ясо. Готувати , періодично перевертаючи 10-12 хв. Подати з чатні .

Шашлик зі свинини з інжировим чатні
Смачного!

Шашлик зі свинини з інжировим чатні обновлено: Січень 30, 2017 автором: Катя
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика