Шашлички «Домашні», мариновані в оцті

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шашлычки «Домашние», маринованные в уксусе 1

Інгредієнти

  • 500 г курячого філе
  • 3 ст.л. оцту 6%
  • маринований цибулька (продається готовий) або 1 цибулина звичайна
  • 10-15 помідорів чері або 200 г звичайних помідорів
  • сіль
  • перець

151_010059wki_2619_b
ПриготуванняСмачні, ароматні шашлички.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 12-14 шашличків.

151_0259wki_2638_b
Філе нарізати невеликими шматочками.
151_0359wki_2644_b


У оцет додати 3 ст.л. води, посолити, поперчити.
151_0459wki_2652_b
Филе выложить в маринад (если Вы используете обычную луковицу, то ее надо нарезать и добавить к филе).
Поставить в холодильник на 3-4 часа.
151_05880c6_2856_b
На шпажки нанизати філе, цибулю, помідори (звичайні помідори нарізати кубиками).
151_0689mtj_2860_b
Деко трохи змастити маслом, викласти шпажки, поставити в духовку.
Смажити при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
151_0159wki_2996_6gi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.