Макарони в сучасній кулінарії вважаються одним з найкращих винаходів людства. З цього інгредієнта можна дуже швидко зварганити величезну кількість шалено смачних і безсумнівно красивих блюд.
Тому вашій увазі пропонується одна з таких страв , яка носить назву швидкі макарони з грибами у вершковому соусі. Для приготування цього чудового блюда вам необхідна буде одна пачка макаронів , один стакан вершків , які небажано замінювати чимось іншим , дві столові ложки вершкового масла , найкраще фінського , пара столових ложок оливкової олії , триста грам печериць , одна головка часнику і сто грам твердого сиру. Також вам знадобиться одна щіпка сушеного кропу і спеції за смаком.
Для того щоб приготувати дане блюдо в першу чергу очистіть часник і його зубчики викладіть на деко. Тепер відправте їх у духовку і почекайте , поки вони запекутся до золотистої скоринки. Можна і не очищати зубчики і запікати їх прямо в шкірці , розрізавши їх навпіл . Запікати часник потрібно близько десяти хвилин. Потім слід розігріти сковороду і налити туди вершкове і оливкове масло. Обсмажте на олії печериці . Важливо не застосовувати консервовані печериці , так як вершки при смаженні згорнуться . Тому використовуйте тільки свіжі гриби. Обсмажувати грибочки слід близько семи хвилин. Потім додайте до грибів ще запечений часник , сушений кріп , перець і сіль. Тепер як слід перемішайте їх і додайте вершки. Прогрійте цю суміш , але не доводьте до кипіння. Після чого в сковороду потрібно висипати зварені , але не переварені , відкинуті попередньо на друшляк макарони. Тепер перемішайте вміст сковороди , посипте зверху натертим твердим сиром , знову перемішайте і вуаля , ваша страва готова. Можете також додати в макарони нарізані ананаси і варене куряче філе. До такої страви шалено підійде паштет з печериць , намазаний на часточку хрусткого свіжого батона.
Смачного!