
- 1 цибулина
- 400 г печериць
- 50 г бекону (нарізаного кубиками)
- 100 мл бульйону
- сіль, мелений чорний перець
- вершкове масло
- 500 г свинини для відбивних
- 1 ст.л. борошна
- 200 г сметани
Цибулю очистити і нарізати кубиками. Гриби протерти вологою тканиною і нарізати половинками або четвертинками.
Злегка обсмажити бекон на олії, додати цибулю і гриби, обжарити разом 4-5 хв. Посолити, поперчити, посипати все 1 ст. л. борошна, розвести бульйоном. Додати сметану вершки і готувати соус на слабкому вогні 3-4 хв. Посолити і поперчити.
Шніцелі вимити, обсушити паперовим рушником, трохи відбити. Обсмажувати шніцелі по 2-3 хв. з кожного боку, посолити і поперчити. Подати шніцелі під грибним соусом.
Смачного!
Leave a Reply