Шніцель зі свинини з печерицями і беконом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шницель из свинины с шампиньонами и беконом 1
  • 1 цибулина
  • 400 г печериць
  • 50 г бекону (нарізаного кубиками)
  • 100 мл бульйону
  • сіль, мелений чорний перець
  • вершкове масло
  • 500 г свинини для відбивних
  • 1 ст.л. борошна
  • 200 г сметани


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Цибулю очистити і нарізати кубиками. Гриби протерти вологою тканиною і нарізати половинками або четвертинками.
Злегка обсмажити бекон на олії, додати цибулю і гриби, обжарити разом 4-5 хв. Посолити, поперчити, посипати все 1 ст. л. борошна, розвести бульйоном. Додати сметану вершки і готувати соус на слабкому вогні 3-4 хв. Посолити і поперчити.
Шніцелі вимити, обсушити паперовим рушником, трохи відбити. Обсмажувати шніцелі по 2-3 хв. з кожного боку, посолити і поперчити. Подати шніцелі під грибним соусом.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.