Шніцель з помідорами і моцарелою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шницель с помидорами и моцареллой 1
  • 600г філе свинини
  • 8 невеликих картоплин
  • 3 помідори
  • 200 г моцарели
  • 1 зубчик часнику
  • сік половини лимона
  • 50 мл оливкової олії
  • 2 гілочки розмарину
  • сіль, перець


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Зубчик часнику подрібнити і змішати з лимонним соком, сіллю і перцем. Отриманим маринадом змастити заздалегідь нарізані шніцелі (6шт), залишити на 30 хвилин. Картоплю відварити в мундирі. Потім очистити, розрізати навпіл або на 4 частини, обсмажити на сковороді в оливковій олії з розмарином до хрусткої скоринки.
Шніцелі обсмажити з обох сторін в олії, перекласти у форму для запікання. Нарізати помідори і моцарелу кружечками і викласти на м’ясо, запікати під грилем 5-10 хвилин. Готові шніцелі подати з картоплею.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.