Щука – рецепти приготування

» » Щука – рецепти приготування
Щука – рецепти приготування

Рецептів приготування щуки безліч – цю рибу смажать, солять, маринують, запікають, готують з неї котлети і муси, варять супи. Щука відноситься до сімейства лососевих. На Русі її вважали «чорною», тобто третьосортною рибою через складність кулінарної обробки, спрямованої на приглушування специфічного запаху. Переважно використовую рибу вагою до 4 кг.
Рецепт смаженої щуки в часнику належить до кавказької кухні. Риба виходить соковитою, ніжною і дуже ароматною.
Інгредієнти:

  • щука 1 шт.
  • часник 6 зубчики
  • сметана 4 ст.л.
  • рослинне масло за смаком

Щука   рецепти приготування
Очищаю, мию і солю щуку, даю їй просочитися сіллю кілька хвилин.
Щука   рецепти приготування
Очищаю часник.
Щука   рецепти приготування
Пропускаю часник через прес і натираю ним щуку.
Щука   рецепти приготування

Нарізаю рибу на порційні шматки. Змішую їх із сметаною.

Щука   рецепти приготування

Умочую шматочки в борошні і смажу в олії до готовності.

Щуку подаю з овочевим салатом.
Щука   рецепти приготування

Смачного!

Щука – рецепти приготування обновлено: Лютий 5, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика