Щука – рецепти приготування

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Щука – рецепты приготовления 1

Рецептів приготування щуки безліч – цю рибу смажать, солять, маринують, запікають, готують з неї котлети і муси, варять супи. Щука відноситься до сімейства лососевих. На Русі її вважали «чорною», тобто третьосортною рибою через складність кулінарної обробки, спрямованої на приглушування специфічного запаху. Переважно використовую рибу вагою до 4 кг.
Рецепт смаженої щуки в часнику належить до кавказької кухні. Риба виходить соковитою, ніжною і дуже ароматною.
Інгредієнти:

  • щука 1 шт.
  • часник 6 зубчики
  • сметана 4 ст.л.
  • рослинне масло за смаком

schuka-recepti1
Очищаю, мию і солю щуку, даю їй просочитися сіллю кілька хвилин.
schuka-recepti2
Очищаю часник.
schuka-recepti3


Пропускаю часник через прес і натираю ним щуку.
schuka-recepti4

Нарізаю рибу на порційні шматки. Змішую їх із сметаною.

schuka-recepti5

Умочую шматочки в борошні і смажу в олії до готовності.

Щуку подаю з овочевим салатом.
schuka-recepti

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.