
Ця страва цілком підходить для обіду , ситна локшина напевно сподобається тим , хто зголоднів ! Готувати її можна і на свята , і просто так – без приводу.
Щоб приготувати імбирну локшину з сиром тофу нам знадобиться:
- рисова локшина – 250 гр.
- рослинне масло – 2 ст.л.
- часник – 1 зубчик (порізати дрібно )
- корінь імбиру – 2 см ( потерти )
- цибуля шалот – 4 шт.
- гриби – 70 гр. (порізати )
- сир тофу – 100 гр. ( кубиками)
- соєвий соус – 2 ст.л.
- рисове вино – 1 ст.л.
- тайська рибний соус – 1 ст.л.
- арахісове масло – 1 ст.л.
- соус чилі – 1 ст.л.
- арахіс
- базилік
Спосіб приготування імбирною локшини з сиром тофу :
1 . Рисову локшину замочити в окропі на 15 хвилин (інструкцію з приготування можна прочитати на упаковці з продуктом ) .
2 . Масло розігріти в сковороді , покласти часник , цибулю і імбир , обсмажити хвилину .
3 . Додати в сковороду гриби , смажити 3-5 хвилин.
4 . Покласти в сковороду тофу , готувати до коричневого відтінку.
5 . Влити в сковороду залишилися інгредієнти (соєвий соус , чилі , вино , масло , рибний соус) .
6 . Покласти локшину в сковороду , як слід все перемішати. Подавати блюдо в гарячому вигляді , посипавши арахісом і базиліком.
Приємного апетиту!
Leave a Reply