Імбирна локшина з сиром тофу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Имбирная лапша с сыром тофу

Ця страва цілком підходить для обіду , ситна локшина напевно сподобається тим , хто зголоднів ! Готувати її можна і на свята , і просто так – без приводу.

Щоб приготувати імбирну локшину з сиром тофу нам знадобиться:

  • рисова локшина – 250 гр.
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • часник – 1 зубчик (порізати дрібно )
  • корінь імбиру – 2 см ( потерти )
  • цибуля шалот – 4 шт.
  • гриби – 70 гр. (порізати )
  • сир тофу – 100 гр. ( кубиками)
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • рисове вино – 1 ст.л.
  • тайська рибний соус – 1 ст.л.
  • арахісове масло – 1 ст.л.
  • соус чилі – 1 ст.л.
  • арахіс
  • базилік

Спосіб приготування імбирною локшини з сиром тофу :
1 . Рисову локшину замочити в окропі на 15 хвилин (інструкцію з приготування можна прочитати на упаковці з продуктом ) .
2 . Масло розігріти в сковороді , покласти часник , цибулю і імбир , обсмажити хвилину .
3 . Додати в сковороду гриби , смажити 3-5 хвилин.
4 . Покласти в сковороду тофу , готувати до коричневого відтінку.
5 . Влити в сковороду залишилися інгредієнти (соєвий соус , чилі , вино , масло , рибний соус) .
6 . Покласти локшину в сковороду , як слід все перемішати. Подавати блюдо в гарячому вигляді , посипавши арахісом і базиліком.

41_09_04_2012_1562
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.