Індичка, тушкована з капустою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Індичка, тушкована з капустою 1

М’ясо з тушкованою капустою і томатним соком – традиційне німецьке блюдо. Правда, жителі Німеччини вважають за краще свинину або копчені сосиски, ми ж пропонуємо взяти низькокалорійну індичку. Кислинка капусти і томатного соку в поєднанні з м’ясом індички і приправами подарують пікантний смак!

Нам буде потрібно такі інгредієнти:

  • Філе грудки індички 700 г
  • Капуста (середнього розміру) 1 качан
  • Томати 500 г
  • Цибуля (велика) 1 шт
  • Базилік (свіжий) 1 пучок
  • Вода (томатний сік) 1 ст
  • сіль
  • перець

Філе грудки індички нарізати порційними шматочками, посолити і поперчити. Нехай трохи постоїть. Капусту нашаткувати тонко, цибулю розрізати навпіл і нашаткувати півкільцями. Трохи посолити, перетерти руками до м’якого стану.

У глибоку сковороду викласти половину капусти та цибулі, зверху викласти філе грудки, потім викласти рівним шаром решту капусти з цибулею.

Потім додати подрібнені помідори, налити води або томатного соку і довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати під кришкою приблизно хвилин 40. За 10 хвилин до готовності додати подрібнений базилік. Якщо є зайва волога, то можна, за бажанням, випарити на сильному вогні.

При подачі прикрасити гілочкою базиліка.

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.