Італійські рецепти з гарбуза

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Итальянские рецепты из тыквы 6

Гарбуз далеко не останній овоч на кухні. Рецепти з гарбуза незчисленні. З нього можна приготувати супи, каші, гарбузове пюре, випічку, різотто. Насичений колір і чудовий аромат дає гарбуз, якщо його запекти в духовій шафі. У гарбузі містяться органічні кислоти, білки, каротин, мінеральні солі, мідь, вітаміни та інші елементи. Гарбуз – це міні аптека.
Інгредієнти:

  • гарбуз 1 шт.
  • яловичина 500 гр.
  • свинина 500 гр.
  • морква 200 гр.
  • помідори черрі 200 гр.
  • перець солодкий червоний 1 шт.
  • перець чорний мелений 1/4 ч.л.
  • Кедрові горішки 100 гр.
  • Цибуля червоний 1 шт.
  • олія оливкова 200 гр.

Інформація:
Час приготування: більше години
Кількість порцій: 3-4
Місце готування: Духовка
Кухня: Загальна кухня

shag-1_5
Будемо використовувати гарбуз в якості посуду для запікання. Гарбуз необхідно добре помити і витерти насухо.
shag-2_7
Зрізаємо з гарбуза кришечку. Видаляємо з нього все насіння і заливаємо водою холодною. Даємо йому трохи постояти, поки готуємо начинку для такого незвичайного посуду.
Обсмажуємо на розігрітій сковорідці в оливковій або рослинній олії яловичину, свинину, попередньо посолити і поперчити м’ясо.
shag-3_3
Овочі необхідно добре помити. Обсмажуємо на сковорідці дрібно нарізану цибулю, додаємо до неї нарізану на кубики моркву, помідори, перець.
shag-4_8
Викладаємо обсмажені овочі в м’ясо, додаємо кедрові горішки і все добре перемішуємо. Виливаємо з гарбуза воду і викладаємо в нього м’ясо з овочами, додаємо води або бульйону. Зверху накриваємо гарбузовою кришечкою. Можна накрити фольгою, попередньо проткнув її в декількох місцях. Ставимо горщик з гарбуза в духову шафу, розігріту до 180 градусів на 1-1,5 години.
shag-5_6
Перевіряємо готовність страви. Розкладаємо по тарілках, прикрашаємо і подаємо домочадцям для дегустації. Таке блюдо сподобається всім.
shag-6_7
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.