Маринована капуста за добу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Маринованная капуста за сутки
  • Капусту нашаткувати.
  • Моркву натерти на крупній тертці.
  • Часник порізати соломкою.
  • Змішати овочі, не тиснути.


Воду закип’ятити, влити оцет, олію, додати сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, гвоздику. Дати трохи охолонути.
Капусту утрамбувати в каструлю (у мене увійшло все в 5-ти літрову каструлю).
Залити маринадом, поставити зверху тарілку і гніт. Дати настоятися 10 годин при кімнатній температурі.
За бажанням перекласти капусту разом з маринадом в банку 3-х літрову, якраз вона вся туди ввійшла.
Настояти капусту в холодильнику 12 годин.

1410180908681d3ea326e4f
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.