Печериці по-корейськи

» » Печериці по-корейськи
Печериці по-корейськи

Загадковий схід здавна привертає нашу увагу. Ми з задоволенням займаємося східними танцями , приміряємо на себе шаровари і новий рік зустрічаємо за китайським календарем. А східна кухня , багата прянощами , соусами і морепродуктами знайшла величезну кількість шанувальників в нашій країні. Найвідомішими представниками східних традицій в кулінарії є китайська , японська і корейська кухня.

Рецепти корейської кухні , традиційно славляться гострим пряним смаком . Якщо раніше секрети приготування справжніх корейських закусок зберігалися в суворій таємниці і передавалися тільки від батька до сина , то зараз будь-яка господиня може закрити огірки по- корейськи на зиму або просто побалувати свою сім’ю гострими корейськими грибочками .

Один з рецептів , який не залишить вас байдужими , це печериці по- корейськи . Приготування цієї страви не займе багато часу і сил , а результат вас приємно здивує. Отже , вам знадобиться:

  • 1 кг печериць
  • півлітра води
  • трохи оцту
  • приправ і рослинного масла.

Спочатку готуємо маринад , для чого в киплячу воду додаємо 45 грам оцту і стільки ж олії , 10 грам солі , 20 грам цукру і спеції ( 45 грам приправи для корейської моркви або будь-які інші за смаком). Столовий оцет можна замінити яблучним (у пропорції 1:2). А замість приправи для корейської моркви використовувати суміш з 5 грам меленого чорного перцю і 15 грам коріандру. Після того як ароматно – оцтова вода закипіла , висипаємо в маринад попередньо вимиті і нарізані великими шматочками шампіньйони і варимо їх 10-15 хвилин , помішуючи. Знявши з вогню – охолоджуємо і ставимо на ніч у холодильник. Вранці грибочки готові. Перед тим як подати на стіл печериці по- корейськи посипте їх цибулею і злегка збризніть оцтом , головне в міру.

Члени вашої родини не залишаться байдужими і гідно оцінять як гостренькі , злегка пряні грибочки , так і кулінарну майстерність господині дому.

Печериці по корейськи

Смачного!

Печериці по-корейськи обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика