Помідори по-українськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Помидоры по-украински 2

Інгредієнти

  • помідори
  • часник
  • селера
  • петрушка
  • гіркий перець
  • солодкий перець

Для розсолу на 1л. води:

  • 1ст.л. солі
  • 4ст.л. цукру
  • 40-50гр. оцту 9%


rp229146_largeПомідори вибираємо дрібні, міцні.
І часник краще вибирати ніяк не великий.

Рвати у томатів “попку” конусом і вирішувати зубчик часнику (сантім.. Фото).

У банку вмістити помідори, гілочки петрушки і селери. Горький і солодкий перець порізати часточками, кількість – за смаком.

Захлеснути окропом на 15 хв .. Воду спаяти, закип’ятити, виготовити розсіл, захлеснути помідори.

Закатати і укутати. Все! 🙂

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.