Салат з кабачків на зиму по-корейськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат з кабачків на зиму по-корейськи

Найпопулярнішим європейським сортом кабачків є цукіні. Кабачок – це дуже корисний овоч , він легко засвоюється нашим організмом і благотворно впливає на травлення і здоров’я в цілому . Дуже корисні кабачки молоді , маленького розміру , як молодий огірок , вживати їх краще в сирому вигляді , а термічній обробці потрібно піддавати більш зрілі плоди. Кабачки дуже низькокалорійні : у 100 грамах кабачка міститься всього 20 ккал , так що кабачки чудово підходять для дієтичного харчування.
Більшість людей люблять корейські салати , але як приготувати їх , не знають. Цей рецепт вам допоможе приготувати один чудових корейських салатів в домашніх умовах. Все просто , нічого складного – цей рецепт доступний кожному.

Кабачок цукіні запікають в пирогах , в хлібі , роблять супи -пюре і багато іншого. Можна також цукіні замаринувати , приблизно так само , як маринують огірки , тільки додати трохи імбиру і рисового оцту – і вийдуть прекрасні мариновані цукіні в азіатському стилі.

Мариновані цукіні дуже смачні і послужать вам прекрасною закускою або заміною салатів , до такої закусці перед подачею можна додати дрібно нарізаної зелені .

Інгредієнти:

  • оцет рисовий – 120 мл
  • перець чилі – 2 шт.
  • імбир свіжий – шматочок довжиною 3 см
  • цукор -пісок – 2 ст. л .
  • сіль харчова – 1 ст. л .
  • перець червоний – 1 /2 ч. л .
  • вода проста – 1/ 2 ст.
  • кабачок цукіні – 3 шт. середнього розміру

Приготування :
1.Свежіе кабачки помити , зрізати плодоніжки , нарізати кружечками середнього розміру , скласти в ємність , в якій будете маринувати кабачки.
2.На плиту поставити каструлю, в неї влити воду , додати рисовий оцет ( якщо раптом не вдасться придбати рисовий оцет , спробуйте замінити яблучним натуральним ) , перемішати.
Імбир очистити і нарізати на брусочки , перець чилі розрізати , вичистити насіння і нарізати шматочками. Гостроту кабачків ви можете регулювати на ваш смак !
У каструлю з оцтом і водою додати імбир і перець чилі , цукор і сіль. Довести до кипіння і кип’ятити близько 2 хвилин , зняти з вогню. Додати червоний перець , перемішати і дати постояти кілька хвилин.
3.В миску з кабачками влити зварений маринад , перемішати і залишити на годину при кімнатній температурі , час від часу перемішуючи кабачки.
4.Затем перенести в холодне місце або холодильник , де кабачки можуть зберігатися більше тижня. Мариновані кабачки чудово підійдуть до будь-якої страви .

244_02_09_2013_102

Приємного вам апетиту !

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.