Салат Український на зиму

» » Салат Український на зиму
Салат Український на зиму

Жоден заготівельний сезон не обходиться без салатів, які радують нас всю зиму. Салати настільки різноманітні, що їх можна придумувати самостійно, головне підключити фантазію і все, підбираємо улюблені інгредієнти і ваш овочевий салат на зиму готовий. Сьогодні ми хотіли поділитися з вами прекрасним Українським салатом на зиму, який неодмінно припаде до смаку всім любителям овочів і яскравих фарб на своєму столі, і так, приступаємо.

Для того щоб приготувати салат Український на зиму вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • стиглі міцні помідори – 1,5 кг.,
  • цибуля ріпчаста – 0,5 кг.,
  • солодкий болгарський перець – 1,5 кг.,
  • морква – 0,5 кг.,
  • столовий оцет (9%) – 250 мл.,
  • сіль – 40 грам,
  • цукровий пісок – 80 грам,
  • рослинне масло (рафінована) – 0,5 літра,
  • чорний мелений перець – 1 ст. ложка.

Правильне приготування салату Українського на зиму
Для початку потрібно промити всі овочі і очистити їх по потребі.
Потім помідори нарізаємо півкільцями, а ріпчасту цибульку колечками, бажано використовувати дрібні цибулинки. Очищений від насіння болгарський перець нарізаємо смужками, не надто широкими. Моркву слід порізати тонкою соломкою або використовувати для нарізки терку для корейських салатів.
Тепер всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в глибоку ємність. До овочів додаємо цукровий пісок, сіль і рослинне масло, також не забудьте посипати овочі чорним меленим перцем. Спеції ви можете додати самостійно, орієнтуючись на свій смак. Все акуратно перемішуємо і розкладаємо по сухих стерилізованих баночках.
Тепер банки з салатом накриваємо чистими кришками і ставимо стерилізуватися на 30 – 45 хвилин. Потім салат потрібно закатати і укутавши в ковдру залишити в кімнаті до повного охолодження. Зберігаємо салат в прохолодному місці.

Салат Український на зиму
Вдалих вам заготовок і приємного апетиту !!!

Салат Український на зиму обновлено: Січень 31, 2017 автором: Марта
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика