Відмінна закуска з баклажанів з часником і зеленню. Прекрасне доповнення до будь-якого столу.
Інгредієнти
- Баклажани – 500 г
- Зелень петрушки і кропу – 1 пучок
- Часник – 6 зубчиків
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Інформація
закуска
Порцій – 3
Час приготування – 30 хв
Баклажани з часником і зеленню: рецепт, як приготувати
Баклажани вимити, нарізати кружечками завтовшки 1 см, посолити і поперчити.
Обсмажити на сковороді з рослинним маслом з двох сторін.
Перекласти в салатник.
Зелень і часник дрібно посікти.
Баклажани присипати зеленню з часником, зверху ще шар баклажанів. Шари повторити.
Залишити хвилин на 30, щоб овочі просочилися.
Приємного апетиту!