
Пам’ятайте бейгли, рецептом яких я ділилася з вами ще в травні? Якщо не пам’ятаєте, то саме час згадати, тому що сьогодні у мене для вас є варіант закуски, в основі якої якраз бейгли 🙂
Взагалі варто сказати, що бейгли – це прекрасний грунт для нескінченної творчості на тему всяких-різних типів сендвічів. Причому і в несолодкому, і в солодкому варіанті. Сьогодні я пропоную вам класичне поєднання – свіжий м’який бейгл, малосольний лосось, свіжий огірочок і вершковий сир. Мммм …
Інгредієнти на 2 порції:
- 2 бейгли
- 150 г малосольного лосося
- 1 середній огірок
- 2 ст.л. вершкового сиру
- жменю салатних листків
Приготування:
Рибу нарізаємо на тонкі скибочки.
Тонко ріжемо огірок.
Бейгли розрізаємо на 2 частини кожен і намазуємо зрізи вершковим сиром.
На нижні частини кладемо рибу, огірок та салатні листя. Накриваємо.
Подаємо.
Смачного!
Leave a Reply