Брускетта з качкою, руколою і бальзамічним соусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Я все ніяк не натішиться наявністю в нас доступних за ціною і цілком пристойних за якістю качиних запчастин , і тому несу вам рецепт закуски з качиною грудкою . Все просто у виконанні – особливо якщо у вас є готовий бальзамічний соус ( вони зараз багато де є у продажу , причому в декількох варіантах) . Якщо готового соусу немає – не біда: варимо його за нескладною технологією.

Закуска проста , смачна і досить ефектна . Ідеально як для перекушування і як акомпанемент до келиха вина.
Інгредієнти на 4 порції:

  • 8 скибочок чабатти або багета
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 качиних філе , близько 200 г кожне
  • сіль і перець за смаком
  • невеликий пучок руколи
  • бальзамічний соус (якщо немає готового – робимо за рецептом звідси)
  • 20 г пармезану або аналогічного твердого сиру за смаком

brusketta-s-utkoi-i-rikkoloi-1
Хліб смажимо з одного боку на оливковій олії до хрусткої скоринки.
brusketta-s-utkoi-i-rikkoloi-2
Шкіру на качиному філе надрізаємо сіткою. Солимо й перчимо.
brusketta-s-utkoi-i-rikkoloi-3


Смажимо на середньому вогні до готовності, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
salat-s-utkoi-i-pechenym-percem-3
Готовому філе даємо охолонути до теплого стану, потім нарізаємо на тонкі скибочки.
На скибочки хліба кладемо рукколу, потім качку, бальзамічний соус і сир, наструганний овочечисткою.
Подаємо.
brusketta-s-utkoi-i-rikkoloi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.