Брускетта з кремом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Брускетта с кремом 4

Інгредієнти:

  • 1/2 упаковки замороженого шпинату «Мільфей» в листках Bonduelle (375 г);
  • 1/2 упаковки замороженого зеленого горошку Bonduelle (200 г);
  • 1 середній пучок базиліка;
  • 4 зубчики часнику;
  • 8 шматків білого хліба;
  • оливкова олія;
  • сіль, чорний перець.


Приготування:
1. Відваріть горошок, не розморожуючи, в киплячій воді, 5 хв. Відкиньте на друшляк і тут же залийте крижаною водою, щоб зберегти яскравий зелений колір. Обсушити.
1395944555_1
2. Шпинат, не розморожуючи, викладіть у велику сковороду з щільно закриваючою кришкою, полийте оливковою олією і поставте на середній вогонь Закрийте кришкою. Обсмажуйте 10-15 хв., Час від часу перемішуючи. Потім зніміть кришку і дайте рідині повністю випаруватися. Перекладіть шпинат на тарілку і остудіть.
1395944573_2
З. У пучка базиліка акуратно видаліть стебла (вони не знадобляться, їх можна використовувати при варінні бульйону або рагу). Листя наріжте, частину дрібного листя залиште для прикраси.
1395944548_3


4. У блендер складіть листя базиліка, горошок, шпинат, часник, 6 ст. л. оливкової олії, сіль і перець. У пульсовому режимі збийте до бажаного ступеня однорідності (краще в не зовсім гладке пюре, щоб відчувалися шматочки).
1395944569_4
5. Хліб змастіть з одного боку оливковою олією і підсмажте в тостері, на грилі або в розігрітій до 220 ° С духовці. Хліб повинен вийти рум’яним.
1395944612_5
6. На готові тости викладіть шпинатовий крем і прикрасьте листочками базиліку. Збризніть оливковим маслом і подавайте.
1395944602_6

1395944569_brusketta-s-kremom
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.