Брускетта з кремом

Інгредієнти:
- 1/2 упаковки замороженого шпинату «Мільфей» в листках Bonduelle (375 г);
- 1/2 упаковки замороженого зеленого горошку Bonduelle (200 г);
- 1 середній пучок базиліка;
- 4 зубчики часнику;
- 8 шматків білого хліба;
- оливкова олія;
- сіль, чорний перець.
Приготування:
1. Відваріть горошок, не розморожуючи, в киплячій воді, 5 хв. Відкиньте на друшляк і тут же залийте крижаною водою, щоб зберегти яскравий зелений колір. Обсушити.
2. Шпинат, не розморожуючи, викладіть у велику сковороду з щільно закриваючою кришкою, полийте оливковою олією і поставте на середній вогонь Закрийте кришкою. Обсмажуйте 10-15 хв., Час від часу перемішуючи. Потім зніміть кришку і дайте рідині повністю випаруватися. Перекладіть шпинат на тарілку і остудіть.
З. У пучка базиліка акуратно видаліть стебла (вони не знадобляться, їх можна використовувати при варінні бульйону або рагу). Листя наріжте, частину дрібного листя залиште для прикраси.
4. У блендер складіть листя базиліка, горошок, шпинат, часник, 6 ст. л. оливкової олії, сіль і перець. У пульсовому режимі збийте до бажаного ступеня однорідності (краще в не зовсім гладке пюре, щоб відчувалися шматочки).
5. Хліб змастіть з одного боку оливковою олією і підсмажте в тостері, на грилі або в розігрітій до 220 ° С духовці. Хліб повинен вийти рум’яним.
6. На готові тости викладіть шпинатовий крем і прикрасьте листочками базиліку. Збризніть оливковим маслом і подавайте.
Смачного!
Напишіть відгук