Бутерброди з сьомгою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Бутерброды с семгой 4

Бутерброди з сьомгою – відмінна закуска, яка настільки універсальна і смачна, що ви з легкістю можете приготувати її для пікніка або на полуденок, а через те, що сьомга є делікатесом, ви так само можете приготувати ці бутерброди для подачі на святковий стіл. Приготовлені за даним рецептом маленькі сендвічі настільки смачні і просто тануть у роті, що з будь-якого столу завжди зникають першими, незалежно від того, скільки поруч з ними інших чудових страв.

  • Французький багет 1 штука
  • Сьомга слабосолона 200 грам
  • Масло вершкове 100 грам
  • Майонез 3-4 столових ложки
  • Часник 2-3 зубчики
  • Зелень кропу 1 пучок

14180613034721c0dc2
Для приготування бутербродів з сьомгою я зазвичай вибираю французький багет, але ви можете взяти звичайний нарізний батон або будь-який інший білий хліб, який вам до душі. Наріжте його тонкими скибочками. Скибочки французького багета відразу маленькі, якщо ж ви взяли інший хліб, то краще розділіть отримані шматочки на 2 рівні частини, щоб у підсумку у вас вийшли акуратні і невеликі бутерброди.
14180613034033abc39
Для приготування пасти заздалегідь дістаньте вершкове масло з холодильника, щоб воно розм’якшилися. А поки промийте зелень кропу під проточною водою, обтрусіть її від зайвої вологи і дрібно накришіть. Зубчики часнику очистіть від лушпиння, відріжте все зайве. Подрібніть часник за допомогою спеціального преса.
Тепер змішайте всі підготовлені інгредієнти, додавши до них майонез. Розітріть все за допомогою вилки, так зручніше розминати вершкове масло. Змішайте все до однорідної зеленуватої пасти. Можна, звичайно, скористатися блендером, якщо такий прилад є у вашому розпорядженні.
1418061303224e7f4d5


Підготовлену масляну масу намажте на скибочки хліба з допомогою ножа, рівномірно розподіливши її по кожному бутерброду.
14180613046852198d2
Тепер наріжте сьомгу тонкими скибочками, не товстіше 5 міліметрів. Зручніше за все, звичайно, взяти готову нарізку. Тепер укладіть отримані скибочки риби поверх пасти з масла і зелені. От і все, нічого складно, все дуже швидко і просто. Можете приступати до подачі ваших бутербродів на стіл.
Бутерброди з сьомгою подавайте відразу ж на стіл або зберігайте в холодильнику, якщо потрібно, накривши їх кришкою, щоб вони не просочилися запахами інших продуктів. Їжте самі і пригощайте інших.
– Так само для додаткового вершкового смаку можна додати в масляну пасту м’який вершковий сир.
– Якщо вам не вистачає кислинки або занадто жирно, прикрасьте кожен бутерброд тонким скибочкою лимона.
– Ви так само можете зробити ваші бутерброди більш хрусткими, підсушивши скибочки хліба на сковороді без масла або в духовці.
14180613038516bb7cd91ac
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.